Virksomheder - Surf & Work Vorupør - kontorfællesskab i hjertet af Cold Hawaii

VIRKSOMHEDER

Vi er en meget broget flok iværksættere. Og det er faktisk hele intentionen - alle er velkomne i Silicon VØ. Vi har over 500 m2 under taget, så der er plads til både skriveborde og til virksomheder med lidt større armbevægelser - og vi er altid åben for nye idéer.

virksomheder i silicon vø

Vi har 28 fuldtidspladser og 8 flexpladser til rådighed. Det varierer lidt hvor mange virksomheder vi er, men pt er vi mere eller mindre fyldt på kontoret, men vi forsøger at få plads til alle, som har lyst til at være en del af fællesskabet, på den ene eller anden måde.

Til trods for vores vidt forskellige forretninger deler vi alle samme passion for at skabe og udvikle projekter og ikke mindst holde lidt længere frokostpauser, hvis vejret er lækkert (eller bølgerne er gode!).

Har du lyst til at være en del af vores lille familie, hvad end det er fuldtids, deltids eller blot en dagsplads når du er i byen, så kom forbi og få en rundvisning og derfra måske en ny arbejdsplads.

Adorn media

Vi er et lille niche bureau der udbyder gavle i Danmark, med mission om at skabe værdi for vores kunder og i de lokalområder vi opererer i.

strandet

Vi arbejder for at holde strandene fri for plastikaffald og sætte fokus på plastforurening lokalt fra vores base på Vestkysten såvel som globalt.

pleasant

Make waiting pleasant means enjoying the moments that take us where we want to be. 

tiny riot studio

Karen Marie Schnedler trykker på linoleum, smeder i sølv og leger med fotografi. Håndlavet i Thy.

thy yoga farm

A yoga studio in the middle of Thy National Park and just 5 minutes from Klitmøller and Vorupør.

nordic surf travel

Vi vil skabe et univers, hvor du uanset alder eller antal rejsende kan komme ud og opleve verden på en aktiv rejse med surfbrættet under armen.

dansk golf union

DGU skal arbejde for udbredelse og forbedring af muligheder for udøvelse af alle DGU’s aktiviteter i Danmark for såvel bredden som eliten.

NØRRE VEGAS

Nørre Vegas is a new, danish apparel brand, made for the beach, by the VØ surf crew. Available instore @ VØ Surfshop, Nørre Vorupør and online.

JIBE LONGBOARDS

Danish Longboard Company
Supporting and promoting a free spirit lifestyle we LOVE! Available only in our VØ downtown skate shop.

LIV & HELHED

I mødet med dig og netop det du kommer med, ønsker jeg at gå med dig på vejen og møde dig kærligt og åbent.

surf & work

Kontorfællesskab, Iværksætterhus, Eventbureau, Udlejningsfaciliteter, Prototyping og generelt et sted hvor nye idéer er velkomne!

280 CPH

280 is a Copenhagen based production company. We specialize in communication through still photography and moving imagery.
 

NØDDEBAZAREN

Nøddebazaren sælger nødder og tørfrugter fra økologiske og regenerative jordbrug. Prøv vores lækkerier med rabatkoden: “surfandwork”

FRI’LANCER

Louise Gregersen – Journalistik og PR

fri’lancer

Jens Wilhelm – Rådgivning i bæredygtige forretningsmodeller.

cold hawaii shaping bay

Cold Hawaii Shaping Bay er nordeuropas største DIY surf-shaping faciliteter og her kan du virkelig få den indre surfnørd til at blomstre.

lind invest

We impatiently demand more of today, to secure a better return on our invested efforts tomorrow.

thy kassen

Med afsæt i lokalt og socialt ansvar leverer vi grøntsager og råvarer fra dit nærområde – direkte til Thyboernes hoveddør.

CF MØLLER ARCHITECTS

We are one of Scandinavia’s leading architectural firms, with 90 years of award-winning work in the Nordic region and worldwide.

VILD IS

Håndlavet og fråderen sodavandsis lavet på økologiske og koldpressede bær fra Thy. Vi tror på det lokale og på en lidt vildere verden.. 

sport & fitness

Sport og Fitness Vorupør bliver dit lokale fitnesscenter. Vi møder dig i øjenhøjde og tager udgangspunkt i den du er. Et kompetent familiecenter.

dog coach

Unikt designet hundeluftertøj til alle typer af hundeejere. Alt hvad du har brug for til både hundetræning eller lufttur, lige ved hånden.

digital skaberkraft

Maja Overgård lærer iværksættere og virksomheder at bygge digitale løsninger, så de kan få fx deres app-idé lanceret – uden at lære at kode først! 

kick & bass

K&B is an online platform for electronic music production, with directly coaching on your music, watch in-depth tutorials and learn with other producers.

ragnar productions

Orchestrating the ideas, resources and possibilities, to turn the seed of an idea into roots of reality.

KAMEO

Registreret som lånemægler i Danmark, Norge og Sverige er Kameo en investeringsplatform med fokus på ejendomsprojekter og virksomheder.

thy til tal

Yvonne tilbyder borgøring- og regnskabsservi med personlig og professional service.

ULV jewelry

Krystaller, perler og guld designet af og for den frie sjæl. Købes hos Illums Bolighus og Klaus Guldsmed.

tv midtvest

TV MIDTVEST er en af de otte TV2-regioner og med lokalredaktionen i Thy, er vi endnu tættere på livet i Thy og på Mors.

ordrod

Et ordroderi fyldt med poesi. Her får du branding og finurlig tekstforfatning. Marketing – Kommunikation – Projektledelse

Green Kayak

GreenKayak er en miljøorganisation der mobiliserer og inkluderer mennesker i kampen mod plastikforurening af havet.