Virksomheder - Surf & Work Vorupør - kontorfællesskab i hjertet af Cold Hawaii

VIRKSOMHEDER

Vi er en meget broget flok iværksættere. Og det er faktisk hele intentionen - alle er velkomne i Silicon VØ. Vi har over 500 m2 under taget, så der er plads til både skriveborde og til virksomheder med lidt større armbevægelser - og vi er altid åben for nye idéer.

virksomheder i silicon vø

Vi har 18 fuldtidspladser og 8 flexpladser til rådighed. Det varierer lidt hvor mange virksomheder vi er, men pt er vi 18 virksomheder tilknyttet og 22 personer i alt. Og vi er altid på udkig efter nye kollegaer!

Til trods for vores vidt forskellige forretninger deler vi alle samme passion for at skabe og udvikle projekter og ikke mindst holde lidt længere frokostpauser, hvis vejret er lækkert (eller bølgerne er gode!).

Har du lyst til at være en del af vores lille familie, hvad end det er fuldtids, deltids eller blot en dagsplads når du er i byen, så kom forbi og få en rundvisning og derfra måske en ny arbejdsplads.

Adorn media

Vi er et lille niche bureau der udbyder gavle i Danmark, med mission om at skabe værdi for vores kunder og i de lokalområder vi opererer i.

commoditrader

Commoditrader er en digital handelsplatform, hvor du kan handle med korn og råvarer nemt, overskueligt og effektivt.

friends of cold hawaii

Foreningens primære formål er at afholde tilbagevendende årlige internationale begivenheder i Thy med surfing som omdrejningspunkt.

strandet

Vi arbejder for at holde strandene fri for plastikaffald og sætte fokus på plastforurening lokalt fra vores base på Vestkysten såvel som globalt.

tiny riot studios

Handmade jewelry and wall art photography by Karen Marie Schnedler Designed, crafted and created in Thy, Cold Hawaii.

nordic surf travel

Vi vil skabe et univers, hvor du uanset alder eller antal rejsende kan komme ud og opleve verden på en aktiv rejse med surfbrættet under armen.

dansk golf union

DGU skal arbejde for udbredelse og forbedring af muligheder for udøvelse af alle DGU’s aktiviteter i Danmark for såvel bredden som eliten.

NØRRE VEGAS

Nørre Vegas is a new, danish apparel brand, made for the beach, by the VØ surf crew. Available instore @ VØ Surfshop, Nørre Vorupør and online.

JIBE LONGBOARDS

Danish Longboard Company
Supporting and promoting a free spirit lifestyle we LOVE! Available only in our VØ downtown skate shop.

FOOTSIE

Din garanti for en professionel behandling. Som statsautoriserede fodterapeuter er vi her på klinikken medlemmer af Danske Fodterapeuter.

 

La Mécanique des Rêves

Collages created from pictures issued from Danish magazines from the 40s til the 90s. Artwork inspired from the French surrealism scene of the 50s.

natur & kultur

Guidede turer i Nationalpark Thy.

FRI’LANCER

Christian Kjeldsen – Kommunikationsrådgiver.

FRI’LANCER

Rikke Bolander – Journalistik og PR

fri’lanser

Hanne Munk – Journalist.

cold hawaii shaping bay

Cold Hawaii Shaping Bay er nordeuropas største DIY surf-shaping faciliteter og her kan du virkelig få den indre surfnørd til at blomstre.

fri’lancer

Jens Wilhelm – Rådgivning i bæredygtige forretningsmodeller.

surf & work

Kontorfællesskab, Iværksætterhus, Eventbureau, Udlejningsfaciliteter, Prototyping og generelt et sted hvor nye idéer er velkomne!