Om os - Surf & Work Vorupør - kontorfællesskab i hjertet af Cold Hawaii

OM OS

Surf & Work handler meget om iværksætteri. Men det er også en historie om en flok surfere, der igennem fælles passion for havet og naturen, har skabt nogle rammer for en livsstil som er langsommere og federe end den vi kom fra.
Læs mere om vores filosofi og koncept og mød teamet bag.

Konceptet

Surf & Work ønsker at være platform og omdrejningspunkt for kreative ildsjæle som gennem deres iværksætteri, hvad end det er som start-up eller etableret virksomhed, arbejder på at gøre en positiv forskel for sig selv og ens omverden.

Vores filosofi er at ens private interesser skal afspejle ens arbejdsliv, hvilket må betyde at ens arbejdsdag er væsentlig mere interessant. Ydermere mener vi at ens professionelle karriere skal supportere ens private drømme og mål, ikke den anden vej rundt.

Vi vil med inspirerende og professionelle rammer skabe de bedste faciliteter for iværksætteri og kreativitet i vores lokalområde. Med et almennyttigt og non-profit perspektiv, bestræber vi os på at skabe værdi for lokalområdets borgere og erhvervsliv, og al økonomisk overskud er dedikeret til denne proces.

Målet er således at tiltrække spændende personligheder og aktiviteter til Vorupør og omegn og bidrage til positiv udvikling, til gavn for vores beboere, lokalmiljøet og besøgende.

Fællesskab

Fællesskab

I fællesskab kan vi gøre en endnu større positiv forskel. Ved at bidrage med viden, kompetencer, netværk og god arbejdsmoral kan vi inspirerer og udvikle sammen og individuelt.

Kærlighed

kærlighed

Ved hjælp af bæredygtighed kan vi udvikle et samfund til gavn for os alle nu og i fremtiden. Vi mener det starter dér, hvor man bliver glad og motiveret, for så har du mere overskud til at gøre en forskel for andre.

Mod-1

mod

Iværksætteri kræver mod, og vi ønsker at skabe et fællesskab, hvor vi kan hjælpe hinanden på den rejse man begiver sig ud på som iværksætter. Vi ønsker at stimulere nysgerrighed og lysten til at forandre.

BÆREDYGTIG IVÆRKSÆTTERI

Surf & Work har et ansvar for at skabe et sundt iværksættermiljø, der er bygget op omkring fællesskab, mangfoldighed og diversitet.
Vi ønsker at inspirere virksomheder til at tænke bæredygtighed ind i virksomhedens DNA, og hjælpe med at formidle de gode historier til inspiration for andre.

For os starter en bæredygtig virksomhed dér, hvor man som iværksætter har det godt og er motiveret. Har du mod og god karma, har du også mere overskud til at gøre en positiv forskel for andre. Ved konstant at stille spørgsmål ved status quo, kan vi i fællesskab skabe bæredygtig innovation. Vi ønsker at stimulere nysgerrigheden og lysten til at forandre og forbedre.

Udover at facilitere virksomheder der arbejder indenfor den grønne omstilling, forsøger vi også selv aktivt at søsætte projekter med bæredygtighed i fokus. Eksempelvis vores årlige SummerFæst; en én-dags festival med bæredygtighed i fokus eller vores Thy Iværk projekt, hvor vi ønsker at skabe en platform for bæredygtig iværksætteri i Thy.

Surf&Work, silicon VØ, vorupør, kontor, start up, fællesskab

Historien bag surf & work ...

Mads og Alexander flyttede begge til Vorupør i slutningen af 2016, hvorfra de to iværksættere tilfældigt mødtes i søgen efter fysiske rammer, hvor de kunne udvikle deres forretning og møde andre ligesindede. De blev begge hurtigt opmærksomme på at den gamle byskole i hjertet af Vorupør stod tomt, hvorfra planerne om at skabe et kreativt iværksætterhus tog fart.

Gennem især surf- og sociale aktiviteter i byen, blev teamet hurtigt udvidet og fundamentet for at udvikle Vorupør’s nye mødested for iværksætteri har sidenhen haft sin vækstende gang. Idag er vi godt 20 mennesker samlet under taget, fra vidt forskellige baggrunde og virksomheder. Til at holde skibet sejlende har Emil og Nanna tilsluttet sig holdet i forhold til  drift og udvikling. Hvis du vil du være med til at videreudvikle Surf & Work, så swing endelig forbi og snak med os, jo flere vi er, desto mere kan vi udrette.