Virksomheder - Surf & Work Vorupør - kontorfællesskab i hjertet af Cold Hawaii

VIRKSOMHEDER

Vi er en meget broget flok iværksættere. Og det er faktisk hele intentionen - alle er velkomne i Silicon VØ. Vi har over 500 m2 under taget, så der er plads til både skriveborde og til virksomheder med lidt større armbevægelser - og vi er altid åben for nye idéer.

virksomheder i silicon vø

Vi har 20 fuldtidspladser og 10 flexpladser til rådighed. Det varierer lidt hvor mange virksomheder vi er, men pt er vi 22 virksomheder tilknyttet og 26 personer i alt. Og vi er altid på udkig efter nye kollegaer!

Til trods for vores vidt forskellige forretninger deler vi alle samme passion for at skabe og udvikle projekter og ikke mindst holde lidt længere frokostpauser, hvis vejret er lækkert (eller bølgerne er gode!).

Har du lyst til at være en del af vores lille familie, hvad end det er fuldtids, deltids eller blot en dagsplads når du er i byen, så kom forbi og få en rundvisning og derfra måske en ny arbejdsplads.

Adorn media

Vi er et lille niche bureau der udbyder gavle i Danmark, med mission om at skabe værdi for vores kunder og i de lokalområder vi opererer i.

commoditrader

Commoditrader er en digital handelsplatform, hvor du kan handle med korn og råvarer nemt, overskueligt og effektivt.

sj feriehusudlejning

SJ Feriehusudlejning er et lokalt udlejningsbureau med over 30 års erfaring i branchen og med en stor og trofast kundekreds.

strandet

Vi arbejder for at holde strandene fri for plastikaffald og sætte fokus på plastforurening lokalt fra vores base på Vestkysten såvel som globalt.

tiny riot studio

Karen Marie Schnedler trykker på linoleum, smeder i sølv og leger med fotografi. Håndlavet i Thy.

nordic surf travel

Vi vil skabe et univers, hvor du uanset alder eller antal rejsende kan komme ud og opleve verden på en aktiv rejse med surfbrættet under armen.

dansk golf union

DGU skal arbejde for udbredelse og forbedring af muligheder for udøvelse af alle DGU’s aktiviteter i Danmark for såvel bredden som eliten.

NØRRE VEGAS

Nørre Vegas is a new, danish apparel brand, made for the beach, by the VØ surf crew. Available instore @ VØ Surfshop, Nørre Vorupør and online.

JIBE LONGBOARDS

Danish Longboard Company
Supporting and promoting a free spirit lifestyle we LOVE! Available only in our VØ downtown skate shop.

KAMILLE BLOMST

Hej alle sammen. Jeg er Kamille, skaberen bag Kamille Blomst. Hvor jeg kreere limited edition linolemstryk og kunstprint her i Thy.

FOOTSIE

Din garanti for en professionel behandling. Som statsautoriserede fodterapeuter er vi her på klinikken medlemmer af Danske Fodterapeuter.

 

natur & kultur

Guidede turer i Nationalpark Thy.

FRI’LANCER

Rikke Bolander – Journalistik og PR

SLOE PETE’S HIDEOUT

Thy’s hyggeligste og Vorupør’s eneste surf camp. Bo sammen med andre surfere, i gåafstand til bølger, natur og VØ downtown. Vi ses! :->

fri’lanser

Hanne Munk – Journalist.

VILD IS

Håndlavet og fråderen sodavandsis lavet på økologiske og koldpressede bær fra Thy. Vi tror på det lokale og på en lidt vildere verden.. 

fri’lancer

Jens Wilhelm – Rådgivning i bæredygtige forretningsmodeller.

thy kassen

Med afsæt i lokalt og socialt ansvar leverer vi grøntsager og råvarer fra dit nærområde – direkte til Thyboernes hoveddør.

cold hawaii shaping bay

Cold Hawaii Shaping Bay er nordeuropas største DIY surf-shaping faciliteter og her kan du virkelig få den indre surfnørd til at blomstre.

vildmarksdagen

Foreningen for vildmarksoplevelser der sammen med alle aktørerne vil gøre det nemt for børnefamilier at opleve og forstå nationalparken.

once clubwinkel

With the use of affiliate marketing every member or fan can sponsor their (sport)club for free through their online purchases.

surf & work

Kontorfællesskab, Iværksætterhus, Eventbureau, Udlejningsfaciliteter, Prototyping og generelt et sted hvor nye idéer er velkomne!