Værkstedet - Surf & Work Vorupør - kontorfællesskab i hjertet af Cold Hawaii

VÆRKSTEDET

Mangler du plads til dine kreative projekter derhjemme, og kunne du tænke dig at dele kompentencer og tanker med andre, der også har en skabertrang? Så har vi de rette rammer for dig og dine projekter.

udfold kreativiteten

Mangler du plads til dine kreative projekter derhjemme, og kunne du tænke dig at dele kompentencer og tanker med andre, der også har en skabertrang, omend det er 3D-print, smykker, møbler eller noget helt tredje? Vores værksted er der, hvor vi går ned og bruger hænderne til at skabe noget fedt og hvor kreativiteten virkelig kan udfoldes.

Vores værksted fungere således at du kan komme midlertidigt med et projekt eller have fast plads. Eksempelvis har vi en smykkedesigner som har sit værksted her, men som stadig er en del af fællesskabet Silicon VØ og de aktiviteter der hører med der.

 

vores værksted

Som bruger af værkstedet er du en del af kontorfælleskabet og har adgang til køkken, toilet, mødelokaler og ikke mindst husets aktiviteter på lige vilkår som husets andre brugere. Om du bruger kontoret eller værkstedet – eller begge ting, er det samme priser. Ønsker du at bruge værkstedet jævnligt, kunne du overveje at få din kontorplads i værkstedet.. Kontakt os og lad os høre om dit projekt! 

Se pakker og priser for brug af værkstedet/kontoret under Silicon VØ.

CIRKULÆR ØKONOMI

Idéen bag vores værksteds-afdeling, er også at man kan fixe brugte ting eller give gamle ting nyt liv. Vi går ind for genanvendelse på alle leder og kanter. Men det kan ofte være en svær størrelse at håndtere i dagligdagen. Derfor er vi i en løbende udviklingsprocess om, hvordan vi kan gøre vores værksted endnu mere brugbart for mennesker med samme holdninger. 

Har du idéer til hvordan vi kan inkorporerer cirkulær økonomi endnu mere i vores værksted / iværksætterhus? Så vil vi meget gerne høre fra dig 🙂