Udvekslingsprogram - Surf & Work Vorupør - kontorfællesskab i hjertet af Cold Hawaii

UDVEKSLING

Hvis du har væres på udvekslingsophold i dine unge dage, så ved du hvor optur det kan være!? At dele ud af sine omgivelser og kultur for at opleve nogle andres.
What's not to like?

REJS OG ARBEJD I HELE VERDEN

Idéen er at vi som kontorfællesskab ønsker at samarbejde med andre (fede) kontorfællesskaber rundt om i verden, så du som iværksætter har mulighed for, simpelt og billigt at får adgang til et sted at arbejde fra, når du er på farten.

Baggrunden for konceptet er at vi – bagmændene til initiativet, selv har en arbejdssituation der intentionelt er fleksibelt og har et ønske om at opleve og møde en masse nye spændende steder og mennesker. Derfor har vi en drøm om at gøre denne process en hel del mere simpel i form at dette “Udvekslingsprogram” der gør det muligt for beboere i Surf & Work · Silicon VØ at gøre brug af andre kontorfællesskabet – uden det koster ekstra.

Nedenfor ser du de kontorfællesskaber som er en del af Udvekslingsprogrammet – dvs. hvor du som beboer i Silicon VØ har mulighed for at gæste kvit og frit. Hvor du rent praktisk skal sidde og arbejde fra, finder du ud af når du tropper op på det respektive kontor.

Er du fra en af de andre kontorfællesskaber og ønsker at gæste os her i Vorupør, så dropper du bare ind og bruger vores flexrum, som ligger lige indenfor hovedindgangen til venstre. God fornøjelse 🙂

NØRREBRO – KØBENHAVN

Forenden af blågårdsgade lige ved Dronning louises bro, ligger Kbh’s sejeste kontorfællesskab, hvor grøn omstilling er i højsædet.