Surf & Work i Vorupør ligger i hjertet af Thy Nationalpark og Cold Hawaii, i gåafstand til både skov, vand og by. Vi tilbyder en unik mulighed for at du og din organisation får en anderledes oplevelser, hvad enten i ønsker at afholde et møde, konference eller anden form for arrangement, i rummelige, kreative og professionelle rammer.

Ønsker i overnatning, surfundervisning eller andet i forbindelse med jeres arrangement, kan vi også hjælpe med dette.Du har mulighed for at leje vores møde- og konferencelokale. Vi hjælper gerne med opstilling og assistance til opsætning af av-udstyr. Vores priser dækker lokaleleje, klargøring og oprydning, samt Internet: 150/50Mb fibernet – trådløst i alle lokaler og AV-udstyr: Whiteboard og projektor.

Tryk på et af billederne, for at vælge lokale.

Vores mødelokale har plads til 20 personer, med tilhørende whiteboard og projektor og direkte adgang til køkken og toilet. Lokalet er ideelt til lukkede møder, workshops og mindre præsentationer.
Vores konferencelokale har plads til 50 personer, med tilhørende whiteboard og projektor og direkte adgang til køkken og toilet. Lokalet er ideelt til foredrag, workshops, præsentationer og receptioner.

Lokalerne kan bookes hver dag mellem 08:00-22:00.

Vi tilbyder kaffe/te (20 kr. /pers.), Nøddemix (30 kr. /pers.) og catering (100 kr. /pers.). Hvis du ønsker at tilkøbe tilbehør, skal du blot trykke på ikonerne.

Total pris:0 kr ekskl. moms