Tag firmaet med til magiske Thy

Thy byder på noget af Danmarks mest spektakulære natur og masser af mulighed for at boltre sig i den. Når først Thy kravler ind under huden på en, er den rigtig svær at slippe igen. Den følelse har vi og en masse andre tilflyttere reageret på og valgt at kalde Thy for vores hjem. 

Ønsker jeres organisation at opleve Thy, så er vi eksperter i at vise jer lige præcis det, som har inspireret og tryllebundet os heroppe på Danmarks yderste flanke. Vi kalder det #thyinspiration. 

AFHOLD JERES ARRANGEMENT I THY

Vi tilbyder en unik mulighed for at jeres organisation får en anderledes oplevelse, hvad enten i ønsker at afholde et møde, konference eller anden form for arrangement, i rummelige, kreative og professionelle rammer.

Vi sørger for organisering af jeres arrangement med alt fra aktivitetsplanlægning til kost og logi. Placeret i Vorupør der ligger i hjertet af Thy Nationalpark og Cold Hawaii, har vi mulighed for at strække et program sammen som er helt unikt og mega sjovt!

Få inspiration med vores forskellige temaer nedenfor og kontakt os, for at høre hvad vi kan gøre for jeres organisation.

 

COLD HAWAII

Med gåafstand til Vestkysten og et af DK’s bedste surfspots, arrangerer vi både Wind-, Kite-, Bølge- og SUP-surfing. Og med Kabelparken i Thisted, kan Wakeboarding også arrangeres.

THY NATIONALPARK

Nationalpark Thy ligger 500 m fra Silicon VØ. Her kan vi arrangerer alt fra Mountainbike og Rapelling til Krondyrssafari og Svampejagt. Parken er fantastisk, lad os tage jer med på tur!

EN GRØNNERE FREMTID

I Thy er der rigtig mange bæredygtige initiativer, lige fra alternative energiprojekter til upcycling af strandet havplast. Kom med ud og se hvordan en mere bæredygtig fremtid kan se ud.

SMAG PÅ THY

Med moderne madsteder og traditionelle kendinge har Thy masser at byde på, hvad end det er fast eller flydende føde. Området er fuld af lokale specialiteter og skønne steder at nyde det.

THY SIGER NOGET

Hør inspirerende foredrag og få blandt andet et indblik i nogle af de mange spændende personligheder i Thy. Ønsker i selv at arrangere oplæg, kan vi arrangere det i vores store konferencerum.

BLIV FAGLIGT UDFORDRET

Skal i også tage faglige kompetencer med hjem, har vi en lang række resourcer at trække på.

Referencer