Oplev Thy - Inspiration - Surf & Work Vorupør - kontorfællesskab i hjertet af Cold Hawaii


OPLEV THY

Vi tilbyder 360 graders arrangementplanlægning for at jeres virksomhed/skole/organisation, så i kan få en magisk oplevelse her i Thy. Vil i på dagsudflugt, weekendtur eller dykke ned i Thy's opturslandskab en hel uge? Vi skal nok sørge for at i får det fedeste med!

THY TAGER R*VEN PÅ DIG

Vi tilbyder en unik mulighed for at jeres organisation kan få fornyet inspiration langt væk fra hverdagens stress og jag. Hvad end i vil i vandet, i skoven, høre inspirerende foredrag eller smage nogle af områdets lækre specialiteter, så lover vi dig at Thy leverer.

Med vores base i Silicon VØ i Vorupør, der ligger centralt i Thy, har vi det perfekte udgangspunkt for at I kan opleve området sammen med os. Og vi lover at i kommer hjem med et smil på læben! Kontakt os i dag for at få skræddersyet en unik oplevelse til jeres organisation.

Ønsker i blot at leje et af vores seje møde- eller konferencelokaler, så find priser og mere info under MØDELOKALE.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter/temaer vi kan arrangere for jer i Thy. Men der er meget mere, så kontakt os for mere info.

surfing for alle

Vi er lokaliseret i Vorupør, der ligger i hjertet af Cold Hawaii, hvor du finder Danmarks bedste bølger og surfforhold. Uanset hvilket niveau du er på eller hvilket board du er til, så får du det sjovt.

Sammen med vores lokale surfpartnere, kan vi tilbyde undervisning på alle niveauer i både bølgesurf, SUP, kite, windsurf og wakeboarding. 

Du kan surfe hele året rundt i Vesterhavet, det er bare et spørgsmål om tykkelse af din våddragt og størrelsen af dit viking-gen.

Vandsport

Thy nationalpark's vilde natur

Danmarks ældste nationalpark er vores baghave og her finder du inspiration i roen, den storslået natur og de vilde dyr. Og heldigvis har vi masser af muligheder for at være aktiv i den.

Sammen med vores lokale partnere har vi en lang række bud på en fed dag eller timer i noget af Danmarks flotteste natur.

Guidet turer i Nationalparken, mountainbiking, rapelling, krondyrs- eller sælsafari, kajak i Limfjorden, svampejagt og meget mere.

lokale ildsjæle fortæller ..

Hør inspirerende foredrag og få blandt andet et indblik i nogle af de mange spændende personligheder i Thy. Vi kan arrangere oplæg for jeres organisation indenfor det område i ønsker. 

Vil i høre om den vilde udvikling Thy er og har været i? Måske mere fagligt indhold? Eller eventyrsfortællinger fra den lokale historiker?

Der er masser fede historer at blive inspireret af i Thy og vi har perfekte rammer for at facilitere det.

Event Forside
Vildsmarksdage1

TAG MED I VILDMARKEN

Bliv blæst omkuld af Thy Nationalpark rå natur og få et indblik i hvordan man (over)lever i og med den. Vi tager jer i hånden ud i Danmarks ultimative vildmark, hvor man rammes af naturens ro, råhed og enorme rum.

Vildmarken i Thy er vores måde at skabe helt særlige rammer omkring de oplevelse der venter i den thy´ske natur – om dagen, i mørke og i nattens øredøvende stilhed.

Vi kan strikke jeres helt egen Vildmarksdag sammen med temaer som Woodfit, Waterfun, Wildfood, Bushcraft, Mindcraft og Wildlife.

smag på thy

Med moderne madsteder og traditionelle kendinge har Thy masser at byde på, i både den gastronomiske og læskende verden. Området er fuld af lokale specialiteter og skønne steder at nyde det.

Fisk er salvsagt en af de helt store mad-elementer i Thy. Hvad end det er Danmarks bedste stjernestud eller lune fiskefrikadeller, bliver det ikke mere friskfanget andre steder. Ved siden af lækre retter, hører  selvfølgelig også lækre special øl.

All-in-all, i går ikke sultne eller tørstige i seng!

Smag på Thy
En grønnere fremtid2

for en grønnere fremtid

Thy har en række organisationer som dagligt arbejder med den grønne omstilling. Med vores firma gruppeturer ønsker vi at skabe fokus på og viser “omverden” disse mega seje projekter og mennesker.

Tag bare Strandet der samler strandet havplast og genanvender (up-cycling) til nye produkter, Østerild Testcenter – verdens største testcenter for vindenergi eller “Made in Thy”, som er stemplet for bæredygtig og økologiske produkter i Thy.

Der sker en masse fede aktiviteter af bæredygtig karakter i Thy, og det vil vi gerne støtte op om og engagere os i.

Flydende Fest på Fjorden

Ta´ på et unikt krydstogt på Limfjorden langs Cold Hawaii Inland med den sidste klassiske Limfjordstræfærge M/F Næssund.

Vi rigger til med overdækning og med plads til op til 95 sidende gæster. Turens længde bestemmer I og menu samt underholdning ligeså. Ombord holde vi åben i Danmarks mindste Tax-free butik med lokale specialiteter.

Vi åbner op til den gamle Alpha diesel under dæk, så I kan komme helt tæt på. Over dæk kan I besøge Danmarks bedste arbejdsplads i styrhuset, hvor kaptajnen er god for en sømandshistorie eller to.

Næssund1

Referencer