Oplev Thy - Surf & Work Vorupør - kontorfællesskab i hjertet af Cold Hawaii


OPLEV THY

Surf & Work tilbyder 360 graders arrangementplanlægning, for at jeres virksomhed kan få en magisk oplevelse her i Thy. Vil i ud og surfe, køre MTB eller genanvende plastik fra Vestkystens strande, så laver et fedt program efter jeres behov.

OPLEV THY

Vi tilbyder en unik mulighed for at jeres organisation kan få fornyet inspiration langt væk fra hverdagens stress og jag. Hvad end i vil i vandet, i skoven, høre inspirerende foredrag eller smage nogle af områdets lækre specialiteter, så lover vi dig at Thy leverer.

Med vores base i Silicon VØ i Vorupør, der ligger centralt i Thy, har vi det perfekte udgangspunkt for at I kan opleve området sammen med os. Og vi lover at i kommer hjem med et smil på læben!

Kontakt os i dag for at få skræddersyet en unik oplevelse til jeres organisation.

Ønsker i blot at leje et af vores seje møde- eller konferencelokaler, så find priser og mere info under MØDELOKALER.

Vandsport

COLD HAWAII

Vi er lokaliseret i Vorupør, der ligger i hjertet af Cold Hawaii, hvor du finder Danmarks bedste bølger og surfforhold. Uanset hvilket niveau du er på eller hvilket board du er til, så får du det sjovt.

Sammen med vores lokale surfpartnere, kan vi tilbyde undervisning på alle niveauer i både bølgesurf, SUP, kite, windsurf og wakeboarding. 

Du kan surfe hele året rundt i Vesterhavet, det er bare et spørgsmål om tykkelse af din våddragt og størrelsen af dit viking-gen.

Thy nationalpark

Danmarks ældste nationalpark er vores baghave og her finder du inspiration i roen, den storslået natur og de vilde dyr. Og heldigvis har vi masser af muligheder for at være aktiv i den.

Sammen med vores lokale partnere har vi en lang række bud på en fed dag eller timer i noget af Danmarks flotteste natur.

Guidet tur i Nationalparken, mountainbiking, rapelling, krondyrs- eller sælsafari, kajak i Limfjorden, svampejagt og meget mere.

Event Forside

thy siger noget

Hør inspirerende foredrag og få blandt andet et indblik i nogle af de mange spændende personligheder i Thy. Vi kan arrangere oplæg for jeres organisation indenfor det område i ønsker. 

Vil i høre om den vilde udvikling Thy er og har været i, og baggrunden for dette? Skal det være mere fagligt indhold? Eller eventyrsfortællinger fra den lokale historiker?

Ønsker i selv at arrangere oplæg, kan vi arrangere det i vores store konferencerum.

smag på thy

Med moderne madsteder og traditionelle kendinge har Thy masser at byde på, i både den gastronomiske og læskende verden. Området er fuld af lokale specialiteter og skønne steder at nyde det.

De gamle fiskelejer ved alle de Thy’ske kystbyer, byder på lækker friskfanget fisk. Det kan tage sig ud på mange lækre måder, når du skal sætte tænderne i det. Vi viser hvor det er bedst!

Ved siden af lækre retter, hører også lækker øl. Der har vi Thisted Bryghus, som kan byde dig på smagsoplevelser, der smager af mere.

Vi sammensætter menuer i dejlige rammer over hele Thy!

Smag på Thy

Referencer

> SKRIV ELLER RING FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD <