Oplev Thy - Surf & Work Vorupør - kontorfællesskab i hjertet af Cold Hawaii


OPLEV THY

Surf & Work tilbyder 360 graders arrangementplanlægning, for at jeres virksomhed kan få en magisk oplevelse her i Thy. Vil i ud og surfe, køre MTB eller genanvende plastik fra Vestkystens strande, så laver et fedt program efter jeres behov.

THY TAGER R*VEN PÅ DIG

Vi tilbyder en unik mulighed for at jeres organisation kan få fornyet inspiration langt væk fra hverdagens stress og jag. Hvad end i vil i vandet, i skoven, høre inspirerende foredrag eller smage nogle af områdets lækre specialiteter, så lover vi dig at Thy leverer.

Med vores base i Silicon VØ i Vorupør, der ligger centralt i Thy, har vi det perfekte udgangspunkt for at I kan opleve området sammen med os. Og vi lover at i kommer hjem med et smil på læben! Kontakt os i dag for at få skræddersyet en unik oplevelse til jeres organisation.

Ønsker i blot at leje et af vores seje møde- eller konferencelokaler, så find priser og mere info under MØDELOKALE.

surfing for alle

Vi er lokaliseret i Vorupør, der ligger i hjertet af Cold Hawaii, hvor du finder Danmarks bedste bølger og surfforhold. Uanset hvilket niveau du er på eller hvilket board du er til, så får du det sjovt.

Sammen med vores lokale surfpartnere, kan vi tilbyde undervisning på alle niveauer i både bølgesurf, SUP, kite, windsurf og wakeboarding. 

Du kan surfe hele året rundt i Vesterhavet, det er bare et spørgsmål om tykkelse af din våddragt og størrelsen af dit viking-gen.

Vandsport

Thy nationalpark's vilde natur

Danmarks ældste nationalpark er vores baghave og her finder du inspiration i roen, den storslået natur og de vilde dyr. Og heldigvis har vi masser af muligheder for at være aktiv i den.

Sammen med vores lokale partnere har vi en lang række bud på en fed dag eller timer i noget af Danmarks flotteste natur.

Guidet tur i Nationalparken, mountainbiking, rapelling, krondyrs- eller sælsafari, kajak i Limfjorden, svampejagt og meget mere.

lokale ildsjæle fortæller ..

Hør inspirerende foredrag og få blandt andet et indblik i nogle af de mange spændende personligheder i Thy. Vi kan arrangere oplæg for jeres organisation indenfor det område i ønsker. 

Vil i høre om den vilde udvikling Thy er og har været i? Måske mere fagligt indhold? Eller eventyrsfortællinger fra den lokale historiker?

Der er masser fede historer at blive inspireret af i Thy og vi har perfekte rammer for at facilitere det.

Event Forside
Vildsmarksdage1

TAG MED I VILDMARKEN

I samarbejde med Vildmarksdagen, som er en årlig event der inviterer lokale og gæster ud i naturen til en autentisk ferie-oplevelse, tilbyder vi virksomhedsgrupper der ønsker et ANDERLEDES arrangement, en dag i naturens tegn. 

Bliv blæst omkuld af Thy Nationalpark rå natur og få et indblik i hvordan man (over)lever i og med den. Vi skræddersyr et program der passer jeres behov, men udgangspunktet er “back-to-the-roots”. Ingen 5G, ingen Netflix, kun stjernehimmel, samvær og Thy’s natur.

smag på thy

Med moderne madsteder og traditionelle kendinge har Thy masser at byde på, i både den gastronomiske og læskende verden. Området er fuld af lokale specialiteter og skønne steder at nyde det.

Fisk er salvsagt en af de helt store mad-elementer i Thy. Hvad end det er Danmarks bedste stjernestud eller lune fiskefrikadeller, bliver det ikke mere friskfanget andre steder. Ved siden af lækre retter, hører  selvfølgelig også lækre special øl.

All-in-all, i går ikke sultne eller tørstige i seng!

Smag på Thy
En grønnere fremtid_1

for en grønnere fremtid

Thy har en række organisationer som dagligt arbejder med den grønne omstilling. Med vores firma gruppeturer ønsker vi at skabe fokus på og viser “omverden” disse mega seje projekter og mennesker.

Tag bare Østerild Testcenter – verdens største testcenter for vindenergi, Strandet der samler strandet havplast og genanvender (up-cycling) til nye produkter eller “Made in Thy”, som er stemplet for bæredygtig og økologiske produkter i Thy.

Der sker en masse fede aktiviteter af bæredygtig karakter i Thy, og det vil vi gerne støtte op om og engagere os i.

> SKRIV ELLER RING FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD <

Referencer