Oplev Thy - Gruppeture - Surf & Work Vorupør - kontorfællesskab i hjertet af Cold Hawaii


GRUPPETURE TIL THY

Her i Surf & Work er vi samlet en flok unge iværksættere, som alle har bosat og forelsket os i Thy. Mange af os tilbyder unikke oplevelser her i lokalområdet og derfor kan vi give jer et indblik i, hvad der gør Thy så total optur og viser jer de aspekter af Thy-livet,
som vi selv er svært glade for.

saml selv jeres thy-tur eller tag "hele pakken"

Nedenfor har vi sammensat en 6 dages tur, hvor i vil få en bred men dybdegående oplevelse her i Thy, med aktiviteter både i nord, syd, øst og vest. Besøger i området som dagstur eller weekendophold, så kan i plukke de aktiviteter der passer jer. 

Temaerne for vores oplevelser er Natur, Iværksætteri og Grøn Omstilling. Det er temaer vi her i Surf & Work er meget optaget af og Thy som område i den grad er frontløbere indenfor. Og vi ville elsker at vise jer hvorfor!

Alle udflugterne har en min. tilmelding på 10 personer. Er i en større gruppe på +20 personer, kan vi opdele jer i hold. Priserne er ex. moms.

Der er 1-2 måltider inkluderet pr. dag. Hvis i har brug for hjælp med transport og overnatning, så kan vi også hjælpe med det.

Skriv eller ring til os for spørgsmål: +45 26739222 // kontakt@surfandwork.dk 

DAG 1: grøn IVÆRKSÆTTERI i vandkanten

· Morgenmadsbuffet i Silicon VØ m. oplæg af Alexander Bengtsen (grundlægger af bl.a. Surf & Work) omkring iværksætter-livet i Thy.

· Strandrensning med Strandet. Hvert år ender omkring 1000 tons havplast på den jyske vestkyst – så der er nok at rydde op!

· Workshop i STRANDET Lab, hvor Julie og Jens sætter fokus på plast fra vugge til grav – og snakker om både design, forbrug og havplast i verdenshavene, og ikke mindst, hvordan det kan genbruges. 

Pris: 450,- pr. person

DAG 2: FØRST I POOLEN, SÅ I MARKEN

· Surfundervisning på det legendariske Vesterhav. Vi deler jer op i grupper efter niveau og giver jer en solid oplevelse på æ’hav.

· Frokost og afslapning på VØ Pizzabar – Danmarks vestligste (og bedste) pizzarestaurant. Er i gamle nok, er en øl efter en surfsession – i solen, seriøst ikke noget at kimse af. 

· Udflugt til Thy Økobær i Sønderhå, en nedlagt minkfarm omlagt til økologisk bærproduktion, med oplæg af iværksætterne bag det nystartede og allerede legendariske “Vild Is”.

Pris: 550,- pr. person

Dag 3: store visioner i nordthy

· Rundtur m. smagsprøver i Nadja og Paddy’s øko-urtehave + oplæg om deres mange projekter og visioner for en bæredygtig fremtid.

· Frokost med ingredienser fra urtehaven med laid-back Tved-vibes.

· Gå-tur med Thy’s vildeste udsigt og spændende historier om Hanstholmknudens sjældne planter i selskab med Philip Hahn-Petersen fra Vild Med Vilje. Han fortæller hvorfor vild natur er vigtig at værne om og hvordan vi kan få endnu mere af den.

 Pris: 550,- pr. person

Dag 4: #sindthy natur i sydthy

· Besøg en af Veskystens perler – Lodbjerg Fyr og få vilde historier fra Nationalpark Thy.

· Frokost ved Aggers nye surf-hub, med good drinks og good vibes.

 · Østers-jagt ved Agger Tange på SUP og kajak. Smag på fangsten bagefter – rygtet siger at de er bedre end de franske østers!?

Pris: 525,- pr. person

Dag 5: Det stille thy

· Yoga med udsigt over Vesterhavet efterfuldt en tur i baljen. Er der for meget vind, tager vi på yoga-studie i stedet.

· Brunch og afslapning på Break – Thy’s nye hipster café. 

· EvenThyrligt hike igennem NP’s smukke skove og hede landskaber. Turen slutter med aftensmad rundt om bålet.

 Pris: 500,- pr. person

Dag 6: KUNST-WORKSHOP MED AFTRYK AF NATUREN

· På workshoppen vil I blive introduceret til den grafiske proces og forskellige skære- og trykteknikker. 

· Vi eksperimenterer med at få det organiske motiv frem på papiret ved at bruge kystens gratis guld, og ender selvfølgelig ud med mindst et unikt kunsttryk, hver af jeres egen fede idé. 

· Inkl. kaffe/the hele dagen samt frokost i solen

Pris: 500,- pr. person