Virksomheder

Den gamle skole i Vorupør er stedet vi har indlogeret vores kontorfællesskab. Vi har valgt at kalde vores del af skolen for Silicon VØ. Virksomhederne repræsenteret i Silicon VØ er en broget skare af alt fra tøj-, surf- og longboard produktion til kostvejleder, eventarrangør og shaping bay. Til trods forskellige forretninger deler vi alle samme passion for at skabe og udvikle projekter og ikke mindst holde lidt længere frokostpauser, hvis der er gode bølger.

ADORN Media

Vores mission er at udsmykke Danmark med mere street-art og give brands muligheden for at skabe unik markedsføring, der skaber værdi for lokalområder.

Se mere

Commoditrader

Commoditrader vil digitalisere en af verdens ældste og største industrier. Vi arbejder med europæiske kunder og samarbejdspartnere mod at skabe et mere transparent handelsmarked til fordel for landbruget vha. en digital handelsplatform for korn og råvarer.

Se mere

Hatha Yoga

Hatha Yoga træning er for dig, der ønsker at forbedre din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. Jeg hedder Alexandra og har yogahold hver torsdag og lørdag kl. 09-10 i Silicon VØ. Pris 60,- pr gang eller 200,- for 4 gange. Tilmeld dig via sms på: +45 42464883.

Se mere

VØ Surfboards Surfkollektiv

Surftøj, surfboards, surffestival, surfbutik, surfskole, surfmagasin… Af surfere for surfere…

Se mere

Bruun – Lifestyle’n Beauty

Vi tager udgangspunkt i dig og dine behov. Vi tror på at skønheden kommer inde fra og vores fokus er livskvalitet og glæde. Invester i dig selv nu – fremfor at kaste penge efter sygdom senere hen. Vi tilbyder livsstilsforløb og skønhedsbehandlinger.

Se mere

Strandet

Vi indsamler og genanvender strandet plast for at sætte fokus på plastforurening lokalt og globalt. Samtidig ønsker vi at fremme en positiv udvikling, hvor fossile ressourcer – som olie – genbruges i stedet for at nye udvindes.

Se mere

RoughWater

Drevet af passion og kærlighed til SUP og med respekt for industriens klassiske dyder, udfordre og eksperimentere vi konstant med designs, linjer og kurver, og i tæt samarbejde med riders langs de rå og vilde nordiske kyster udvikler vi konstant vores boards og udstyr.

Se mere

Jibe Longboards

Jibe Longboards er Danmarks største (og eneste) longboard brand. Med rødder i surf-verdenen blev Jibe Longboards skabt i 2012, med henblik på at tilbyde vores kunder kvalitets- og unikke produkter, designet af lokale kunstnere & longboardere. Det er vi sidenhen fortsat med…

Se mere

WipperKids

WhipperKids gør det nemmere for folk at starte på windsurf, SUP eller Surf. Virksomheden står bl.a. bag verdens letteste windsurf udstyr til børn som blev lanceret i 2017. Alt udstyret bliver designet og testet i Vorupør, hvorefter det bliver produceret i Asien.

Se mere

Cold Hawaii Shaping Bay

Nordeuropas første skole og værkstedsfællesskab for surfboard fremstilling. Lav dit eget board fra bunden af eller meld dig ind i fællesskabet og få adgang til specialiserede lokaler, feedback og materiale-tilbud.

Se mere

Catalyst

Catalyst er et industriel design studio, som fokuserer på udviklingsopgaver inden for sports teknologi samt livsstils- og sundhedsbranchen. Opgaver resulterer ofte i både digitale og fysiske prototyper.

Se mere

Vil du være med?

Har du være en del af vores kontorfællesskab i hjertet af Thy og Cold Hawaii? Der er altid plads til venlige sjæle med en skaberlyst. Skriv eller ring til os idag! 🙂

Se mere

Partnere

Vores ambition er at samle et netværk af lokale organisationer som alle arbejder for at udvikle og forbedre forholdene for iværksætteri i Thy. Derudover bruger vi vores partnere til at supportere vores beboere med aktuelle udfordringer hertil samarbejde omkring arrangementer i huset eller i lokalområdet.

Sparekassen Thy

Sparekassen Thy er vores fortrukne pengeinstitut som bakker op om iværksætteri i lokalområdet med konkurrencedygtige priser og ukomplicerede produkter.

Se mere

Hyldahl Catering

Ved events og arrangementer står kokken Lars Hyldahl bag gryderne og tilbereder lækkert sundt mad spræng fyldt med lokale råvarer.

JB Tryk

Vi bruger JB Tryk som pålideligt og til konkurrencedygtige priser leverer tryk og print på stort set alt materiale, lige fra visitkort, flyers og plakater til beach flags, bannere og tøj.

Se mere

Nøddebazaren

Nøddebazaren.dk er en webshop med kvalitetsnødder, -tørfrugter og superfoods, der leverer produkter til vores arrangementer og events.

Se mere

Feriepartner Thy

Feriepartner Thy udlejer sommerhuse i lokalområdet og er vores foretrukne valg ved indkvartering af Surf & Work gæster.

Se mere

Thy Erhvervsforum

Thy Erhvervsforum faciliterer et solidt erhvervsnetværk i lokalområdet og bidrager med kvalificeret sparing til vores beboere samt løbende afvikling af iværksætter arrangementer.

Se mere

Greencubator

Greencubator er vores søsterorganisation i København, der med fælles værdisæt søger at facilitere og promovere bæredygtig iværksætteri i Danmark.

Se mere